
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 315 g water at room temperature
- 3 tsp dried instant yeast
- 1 tsp sugar
- olive oil for greasing
- 3 tsp fine sea salt
- 45 g olive oil
- 60 g unsalted butter melted
- 30 g cornmeal, medium
- 570 g plain flour
- 370 g mozzarella cut in pieces (approx. 2 cm)
- 230 g Parmesan cheese cut in pieces (approx. 1 cm)
- 270 g sausage Italian, (e.g luganega), cut in pieces (approx. 2 cm)
- 200 g onions quartered (approx. 1 large)
- 15 g garlic cloves
- 800 g tinned chopped tomatoes
- ½ tsp dried oregano
- ½ tsp fresh rosemary
- ¼ tsp dried chilli flakes to taste
- ½ tsp dried basil
- 115 g pepperoni sausage to taste
- 115 g salami to taste
- 170 g back bacon, sliced diced (approx. 1 cm)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 901 kcal / 3769.6 kJ
- Eiwitten
- 45.8 g
- Vetten
- 50.3 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vezels
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 22.2 g
- Natrium
- 2316 mg