Chicago-Style Deep Dish Pizza

Chicago-Style Deep Dish Pizza

3.6 20 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 2u. 50min
8 slices

Ingrediënten

  • water at room temperature
    315 g
  • dried instant yeast
    3 tsp
  • sugar
    1 tsp
  • olive oil for greasing
  • fine sea salt
    3 tsp
  • olive oil
    45 g
  • unsalted butter melted
    60 g
  • cornmeal, medium
    30 g
  • plain flour
    570 g
  • mozzarella cut in pieces (approx. 2 cm)
    370 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (approx. 1 cm)
    230 g
  • sausage Italian, (e.g luganega), cut in pieces (approx. 2 cm)
    270 g
  • onions quartered (approx. 1 large)
    200 g
  • garlic cloves
    15 g
  • tinned chopped tomatoes
    800 g
  • dried oregano
    ½ tsp
  • fresh rosemary
    ½ tsp
  • dried chilli flakes to taste
    ¼ tsp
  • dried basil
    ½ tsp
  • pepperoni to taste
    115 g
  • salami to taste
    115 g
  • back bacon, sliced diced (approx. 1 cm)
    170 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 slice

Natrium 2316 mg
Eiwitten 45.8 g
Calorieën 3769.6 kJ / 901 kcal
Vetten 50.3 g
Vezels 4.1 g
Verzadigd vet 22.2 g
Koolhydraten 65.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...