Apparaten en accessoires
Toum
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
530 g
Ingrediënten
-
grapeseed oil400 g
-
lemon juice40 g
-
whole garlic bulb1
-
salt1 tsp
-
egg whites room temperature3
-
boiling water (see Tips)80 - 100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 530 g
Natrium
2472 mg
Eiwitten
12 g
Calorieën
15315.5 kJ /
3660.5 kcal
Vetten
400.5 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
38.5 g
Koolhydraten
19.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Fatayer (spinach turnovers)
1u. 35min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50min
Chicken moghrabieh
25u. 15min
'Qamar el-din' juice
5min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3u.
Semolina cake (namoura)
1u. 50min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2u.
Garlic dip (toum)
15min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1u. 30min
Spanish flan
7u. 55min
Za'atar flat bread (mankouche)
1u. 35min
Traditional hommus
25u. 5min