Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 克 高麗菜 ,切片(約3公分)
- ¾ 茶匙 鹽
- 70 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 40 克 紅蘿蔔 ,切塊(約2公分)
- 250 克 旗魚 ,切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘
- 100 克 豬絞肉
- 1 大匙 醬油
- 1 茶匙 糖
- ½ 茶匙 日本太白粉
- ⅛ 茶匙 五香粉
- ⅛ 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 香油
- 3 張 豆腐皮 (大豆紙),斜角對切
- 500 克 水
- 醬油膏 ,少許
- Voeding
- per 1 個
- Calorieën
- 467 kJ / 111.7 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 3.7 g
- Vezels
- 0.5 g