Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 克 椰子油
- 25 克 紅蔥頭
- 15 克 新鮮南薑 ,切片
- 3 隻 新鮮檸檬香茅
- 3 片 新鮮檸檬葉
- 500 克 梅花肉 ,切塊(約2公分)
- 170 克 新鮮草菇 ,切片 (optioneel)
- 20 克 新鮮紅辣椒 ,去蒂頭,略拍扁
- 400 克 椰奶
- 1 茶匙 紅糖
- 10 克 魚露
- 150 克 小蕃茄 ,對半切
- 70 克 蘆筍 ,切段
- 15 克 檸檬汁
- 3 枝 新鮮香菜 ,根部切段,葉子裝飾用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2990.5 kJ / 715.4 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 66.6 g
- Vezels
- 2.2 g