海陸蒸雞卷

海陸蒸雞卷

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 人份

Ingrediënten

  • 蝦仁 洗淨去腸泥
    120 克
  • 豬絞肉
    100 克
  • 芹菜 取莖,切段
    15 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊
    15 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 香油
    ½ 茶匙
  • 紹興酒
    1 茶匙
  • 去骨雞腿排 (每片約450克)
    2 片
  • 麵粉
    1 茶匙
  • (蒸煮用)
    500 克
  • 醬油膏
    1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Eiwitten 32.4 g
Calorieën 1052.8 kJ / 251.8 kcal
Vetten 11.2 g
Vezels 0.5 g
Koolhydraten 3.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...