Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 克 蝦仁 ,洗淨去腸泥
- 100 克 豬絞肉
- 15 克 芹菜 ,取莖,切段
- 15 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 醬油
- ½ 茶匙 香油
- 1 茶匙 紹興酒
- 2 片 去骨雞腿排 (每片約450克)
- 1 茶匙 麵粉
- 500 克 水 (蒸煮用)
- 1 茶匙 醬油膏
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1052.8 kJ / 251.8 kcal
- Eiwitten
- 32.4 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 11.2 g
- Vezels
- 0.5 g