Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 克 火鍋牛肉片
- ½ 茶匙 醬油膏
- 60 克 金針菇
- 15 克 青蔥
- 30 克 芥藍菜 ,取葉
- 500 克 水 (蒸煮用)
- 30 克 味噌
- 10 克 蒜頭
- ½ 茶匙 烏醋
- 5 克 清酒
- 15 克 水
- 15 克 味醂
- ¼ 茶匙 白芝麻
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 974 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 1 g