Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di cozze fresche, pulite
- 900 g di acqua circa
- 50 g di scalogno
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco, piccolo e senza semi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di vino bianco, secco
- 350 g di pasta secca tipo fusilli
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 120 g di pomodori ciliegino, in quarti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta con salsa al tonno
30 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Pasta al forno dell'alpigiano
50 min
Insalata di pasta
30 min
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Focaccia con salsiccia
2h
Sformato di pollo e pancetta
1 godz. 10 min
Farfalle con vongole e pomodorini
Geen beoordelingen
Millefoglie al cioccolato
Geen beoordelingen
Pomodori ripieni di funghi e frutta secca
1 Std. 5 Min
Sformato di pasta e chorizo
30 min
Pasta al tonno e melanzane
30 min