Apparaten en accessoires
Kødboller med tomatsauce
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portioner
Ingrediënten
Kødboller
-
brød friskt eller daggammelt, skåret i mindre stykker40 g
-
mælk80 g
-
bredbladet persille, frisk kun bladene6 - 12 kviste
-
fed hvidløg (optioneel)1
-
hakket oksekød400 g
-
æg2
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
olie til smøring
Tomatsauce
-
fed hvidløg1
-
løg skåret i halve50 - 80 g
-
ekstra jomfruolivenolie20 g
-
hakkede tomater fra dåse600 g
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt1 knivspids
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
27 g
Calorieën
1507 kJ /
359 kcal
Vetten
23 g
Vezels
2.9 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Etopisk gryderet med oksekød (Zighinì)
50min
Kyllingebryst pizzaiola
55min
Piri Piri kylling med salat
Geen beoordelingen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Geen beoordelingen
Provencalsk kylling
Geen beoordelingen
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Geen beoordelingen
Oksekødskofta med feta
Geen beoordelingen
Kaloriefattig lasagne
Geen beoordelingen
Bahn mi med kylling
Geen beoordelingen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Geen beoordelingen
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Geen beoordelingen