Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 大匙 橄欖油
- 1 ¾ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 40 克 紅甜椒 ,切條
- 180 克 花枝 ,清洗去除內臟,切圈狀
- 5 克 新鮮紅辣椒
- 5 克 蒜頭
- 15 克 洋蔥
- 2 大匙 糖
- 4 大匙 醋
- 50 克 紫洋蔥 ,切絲
- 100 克 萵苣 ,撕碎
- 40 克 罐裝鮪魚 ,瀝乾油份
- 40 克 综合嫩葉沙拉 ,撕碎
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1660 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 2.5 g