Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 克 紫洋蔥 ,切塊
- 600 克 水
- 12 隻 生草蝦
- 80 克 綠花椰菜
- 1 顆 蛋 ,沖洗乾淨
- 10 克 蒜頭
- 15 克 橄欖油
- ½ 茶匙 油浸鯷魚 (罐裝),瀝去油份
- 15 克 鮮奶油
- ¼ 茶匙 鹽
- 10 克 奶油
- 15 克 去核黑橄欖 ,切片
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2057 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
Geen beoordelingen
烤豬里肌、馬鈴薯泥和沙拉
Geen beoordelingen
愛爾蘭奶酒三奶蛋糕
Geen beoordelingen
韓式燒肉夾生菜
Geen beoordelingen
潘尼朵尼蛋糕版
Geen beoordelingen
香草冰淇淋夾心餅乾
Geen beoordelingen
熱帶島嶼假期 - 高仲彣
Geen beoordelingen
炒青木瓜絲
Geen beoordelingen
烤洋蔥溫沙拉
Geen beoordelingen
帕瑪森起司飯佐萊姆沙巴翁醬
Geen beoordelingen
地中海風海鮮飯
1sa 5 dk
芒果辣椒果汁
10 dk