Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 580 克 水
- 80 克 藜麥
- 80 克 新鮮鮭魚片,去皮 ,切小塊(約2公分)
- ¼ 茶匙 乾燥迷迭香,切碎
- 2 大匙 橄欖油
- 1 大匙 柳橙汁
- 1 大匙 檸檬汁
- 2 茶匙 蜂蜜
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 顆 柳橙 ,去皮,取果肉
- 1 顆 葡萄柚 (任一種類) ,去皮,取果肉
- 蘿蔓生菜 ,少許,切段
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 937.5 kJ / 224.5 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 28.5 g
- Vetten
- 9.5 g
- Vezels
- 5 g