Apparaten en accessoires
Porre- og kartoffelsuppe
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 portioner
Ingrediënten
-
porrer (kun den hvide del), skåret i mindre stykker450 g
-
salt plus ekstra efter smag1 tsk
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
smør30 g
-
kartofler skåret i skiver (0,5 cm)250 g
-
hvid peber, stødt1 knivspids
-
vand700 g
-
muskatnød, stødt1 knivspids
-
mælk100 g
-
bredbladet persille, frisk, hakket (til pynt)purløg, frisk hakket (til pynt)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3 g
Calorieën
613 kJ /
146 kcal
Vetten
10 g
Vezels
1.7 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Min Kogebog
174 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Misosuppe med tofu
Geen beoordelingen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Geen beoordelingen
Vietnamesisk pho
Geen beoordelingen
Miso kyllinge suppe
Geen beoordelingen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Geen beoordelingen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Geen beoordelingen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Geen beoordelingen
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Geen beoordelingen
Aubergine cream soup
Geen beoordelingen
Kyllingelaksa
30min
Svampesuppe med vilde ris
Geen beoordelingen