Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 250 g Vollmilch
- 80 g Olivenöl
- 15 g frische Germ
- 350 g Weizenmehl, universal
- 15 g Zucker
- 1 TL Salz
Füllung
- 10 g Minze, frisch, Blättchen abgezupft
- 50 g Pecorino Käse, in Stücke
- 75 g Frischkäse
- 1 ½ TL Schwarzkümmel-Samen
Fertigstellug
- Weizenmehl, universal, für die Arbeitsfläche
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fatayer mit Käse und Minze
1 Std. 5 Min
Kimchi-Jalousien
40 Min
Maisbrot
1 Std. 5 Min
Marokkanische Doughnuts (Sfenj)
2h 45min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 Std.
Kartoffel-Yufka-Rollen
2h
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1 Std. 15 Min
Tuzlu - salzige Kringel
35 Min
Batbout (Marokkanisches Grießbrot aus der Pfanne)
1 Std.
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1 Std.
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 Min
Yufka-Teig - Ev Yapımı Yufka
40 Min