Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dunkle Glasur (am Vorabend zubereitet)
- 4 Blätter Gelatine (1,9 g/Blatt) und eine Schüssel mit kaltem Wasser
- 175 g Wasser
- 220 g Zucker
- 125 g Vollrahm, 35 % Fettgehalt
- 75 g Kakaopulver
Pistazien-Nougat
- 25 g Wasser
- 100 g Zucker
- 200 g Pistazien, ungeschält, ungesalzen
- 250 g Schokolade mit Caramelaroma, in Stücken
Vanille-Crème
- 2 Blätter Gelatine (1,9 g/Blatt) und eine Schüssel mit kaltem Wasser
- 250 g Vollmilch
- 2 Eier
- 30 g Weissmehl
- 50 g Zucker
- 1 Vanilleschote
- 250 g Vollrahm, 35 % Fettgehalt, sehr kalt
- 150 g Caramelsauce
- 200 g frische Himbeeren
Schoggi-Haube
- 200 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken
- 20 g Traubenkernöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4553 kJ / 1090 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 126 g
- Vetten
- 55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Victoria-Sponge-Cake
1sa 10 dk
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1h 30min
Sommerlicher-Glace-Kuchen
4 Std. 50 Min
Schoggi-Praliné-Dacquoise
1 godz. 5 min
Schoggi-Cake mit Ingwer-Konfit
1h 30min
Kaffee-Granita
8h 10min
Baguette
1h 45min
Leichtes Schoggi-Küchlein
2 Std. 15 Min
Schoggi-Brownie mit Pepp
12h
Couscous mit Rotbarbe und Peperoni
30 min
Schoggi-Himbeer-Croustillant
16 Std.
Himbeer-Orangen-Glacé
5h 10min