Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Génoise
- 3 œufs
- 100 g de sucre
- 100 g de farine
- 30 g de beurre fondu
Bavaroise au chocolat blanc
- 2 feuilles de gélatine, (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 150 g de lait entier
- 150 g de crème, 35 % de matières grasses
- 2 jaunes d'œufs
- 170 g de chocolat blanc, en morceaux
Bavaroise au chocolat au lait
- 2 feuilles de gélatine (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 150 g de lait entier
- 150 g de crème, 35 % de matières grasses
- 2 jaunes d'œufs
- 160 g de chocolat au lait, en morceaux
Bavaroise au chocolat noir
- 1 feuille de gélatine (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 150 g de lait entier
- 150 g de crème, 35 % de matières grasses
- 2 jaunes d'œufs
- 125 g de chocolat noir 70% de cacao, en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2019 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min
Bavarois aux trois chocolats
15sa
Éclairs au chocolat
1 Std. 15 Min
Génoise
1sa 50 dk
Dacquoise praliné au chocolat
1u. 5min
Gâteau de Pâques
1h 55 min
Sablés viennois au chocolat
50 phút
Panna cotta
6sa 15 dk
Assortiment de truffes au chocolat
45 phút
Macarons au caramel
1sa 50 dk
Pâte à choux
2h
Coquins de Linz
3小时 15 分钟