Apparaten en accessoires
Parfait au caramel
Voorbereiding. 20min
Totaal 7u.
10 parts
Ingrediënten
La sauce au caramel
-
250 g de sucre
-
200 g de crème liquide 30-40% M.G.
-
1030 g d'eau
-
30 g de beurre froid, en un seul morceau (6 x 4 x 1 cm)
-
1 c. à café de jus de citron (voir conseil)
-
1 c. à soupe de vinaigre
Le parfait
-
80 g de cacahuètes grillées salées
-
500 g de crème liquide 30-40% M.G., très froide
-
5 jaunes d'œufs
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 part
Eiwitten
6 g
Calorieën
1801 kJ /
430 kcal
Vetten
33 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cuisson du sucre
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cake framboise-pistache
4u. 35min
Parfait vanille-mascarpone
2u. 40min
Glace au caramel salé
14u.
Chocolat chaud au caramel et au whisky
25min
Tarte aux pommes
Geen beoordelingen
Glace à la vanille
12u.
Génoise
1u. 50min
Cheesecake (sans cuisson)
5u. 30min
Délice citronné
50min
Tranche de caramel salé
2u. 40min
Panna cotta
6u. 15min
Dessert au café
15min