Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sarmalele cu păsat
-
250
g păsat
of 250 g bulgur - 1200 g apă
- 6 - 12 frunze de varză creață (6 frunze mari sau 12 frunze mici)
- 180 g ceapă, tăiată jumătăți
- 2 căței de usturoi
- 200 g ciuperci proaspete (ex. champignon, ciuperci de pădure, shiitake)
- 20 g unt, nesărat sau sărat
- 1 - 1 ½ linguriță sare
- ½ - ¾ linguriță piper negru măcinat
Sosul
- 30 g unt, nesărat sau sărat
- 80 g frișcă lichidă, min. 30% grăsime
- ½ - ¾ linguriță sare
- ¼ - ½ linguriță piper negru măcinat
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 1185 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Pâine albă pentru toast și pesto cu spanac
1h 55min
Piure de fasole albă cu spanac
30min
Plăcintă în straturi cu carne și cartofi (Pâté de pommes de terre du Limousin)
50 Min
Tort de orez cu pastă dulce de fasole azuki
8óra 30p
Tocăniță de fasole cu perișoare
45min
Popcorn cu caramel sărat
1h 55min
Legume cu sos Korma și orez basmati; Pâine naan cu usturoi și ceapă roșie murată
Geen beoordelingen
Crochete cu crab și sos romesco
Geen beoordelingen
Crevete proaspete sous-vide
Geen beoordelingen
Sos alb (fără alergeni)
Geen beoordelingen
Bœuf bourguignon
1 godz. 40 min
Pierogi cu varză coaptă
2h 30min