Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano, a pezzi (2-3 cm) (optioneel)
- 600 g di acqua
- 330 g di ajvar (vedere consiglio)
- 100 g di panna
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ¼ di cucchiaino di sale
- 400 g di pasta corta, secca, es. fusilli, penne, maccheroni ecc.
- 200 g di porro, tagliato a rondelle (5 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2794 kJ / 668 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 103 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de chalet
40min
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
Geen beoordelingen
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1 godz.
Scaloppine ai funghi
40min
Crema al sidro dolce
Geen beoordelingen
Gratin di patate
1 godz. 10 min
Insalata di pasta
35 min
Tortine al cioccolato e frutti rossi
4 Std. 20 Min
Brownies al cioccolato
45 min
Cake bagnata all'arancia
1 godz. 30 min
Torta soffice al cioccolato
1 godz. 30 min
Spezzatino alla zurighese
50 Min