Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano, a pezzi (2-3 cm) (optioneel)
- 600 g di acqua
- 330 g di ajvar (vedere consiglio)
- 100 g di panna
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ¼ di cucchiaino di sale
- 400 g di pasta corta, secca, es. fusilli, penne, maccheroni ecc.
- 200 g di porro, tagliato a rondelle (5 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2794 kJ / 668 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 103 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata di formaggio Gruviera
Geen beoordelingen
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Geen beoordelingen
Panini al müesli (dolci)
Geen beoordelingen
Condimento con senape e aceto balsamico
10min
Dip di tonno
5min
Torta tripla al cioccolato
3j
Pizza mele e brie
1h 50min
Tortine al cioccolato e frutti rossi
4h 20min
Tortino di pane alle cipolle e pomodoro
20min
Mini calzoni
1h 20min
Torta al cioccolato con sorpresa
1h 10min
Tiramisù alle fragole e sambuco
3u. 15min