Pasta con ajvar e porro

Pasta con ajvar e porro

3.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
3 porzioni

Ingrediënten

  • 40 g di Parmigiano (optioneel) a pezzi (2-3 cm)
  • 600 g di acqua
  • 330 g di ajvar (vedere consiglio)
  • 100 g di panna
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
    1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 400 g di pasta corta, secca es. fusilli, penne, maccheroni ecc.
  • 200 g di porro tagliato a rondelle (5 mm)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 21 g
Calorieën 2794 kJ / 668 kcal
Vetten 18 g
Vezels 12 g
Koolhydraten 103 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...