Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 fogli di pasta secca, tipo lasagna
- 25 g di Parmigiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio di oliva
- 150 g di foglie di spinaci, surgelate, scongelate e strizzate.
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 150 g di ricotta fresca
- 1 uovo
- 100 g di passata di pomodoro vellutata
- 100 g di mozzarella, tritata grossolanamente
- 1 cucchiaino di origano, secco
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 209 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 2.48 g
- Koolhydraten
- 3.39 g
- Vetten
- 2.94 g
- Vezels
- 0.41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1h 30min
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
Geen beoordelingen
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min
Pane per toast
16 godz.
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1h 30min
Corona dei Re Magi
2h 15 min.
Torta di pane
1h 20min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2h
Tortine al cioccolato e frutti rossi
4h 20min
Zuppa di zucca
35min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Treccia bernese
1h 45min