Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de bière
- 120 g de farine de blé
- ½ c. à café d'ail en poudre
- ½ c. à café de persil séché
- 1 c. à café de levure déshydratée
- 1 c. à café de sel fin
- 500 g de filet de cabillaud, sans la peau et sans les arêtes, coupés en bâtonnets (2 x 6 cm) (voir conseil)
- 30 g d'huile d'olive
- 400 g de passata
- ½ c. à café de sucre (optioneel)
- 1 pincée de bicarbonate de soude
- 300 g d'huile de friture
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1321 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 26.16 g
- Koolhydraten
- 26.43 g
- Vetten
- 10.44 g
- Vezels
- 2.06 g
Alternatieve recepten
Filet d'agneau en sauce au poivre rose
45 phút
Burgers de boeuf et garniture au fromage
40 Min
Duo de mini-tresses au beurre
Pas d’évaluation
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2h
Burger Tex-Mex
4h 25min
Rouleaux de printemps
55 Min
Ballotins de poulet farcis aux légumes et pommes de terre
55 Min
Curry de poisson
35 Min
Tomates cerises farcies au fromage de chèvre et au prosciutto
1h 30 min
Pâtisseries méditerranéennes
Pas d’évaluation
Poulet farci aux cranberries et au camembert
45 phút
Cookies aux dragées au chocolat
1 Std.