Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de bière
- 120 g de farine de blé
- ½ c. à café d'ail en poudre
- ½ c. à café de persil séché
- 1 c. à café de levure déshydratée
- 1 c. à café de sel fin
- 500 g de filet de cabillaud, sans la peau et sans les arêtes, coupés en bâtonnets (2 x 6 cm) (voir conseil)
- 30 g d'huile d'olive
- 400 g de passata
- ½ c. à café de sucre (optioneel)
- 1 pincée de bicarbonate de soude
- 300 g d'huile de friture
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1321 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 26.16 g
- Koolhydraten
- 26.43 g
- Vetten
- 10.44 g
- Vezels
- 2.06 g
Alternatieve recepten
Omelette aux courgettes
40min
Burgers de boeuf et garniture au fromage
40min
Biscuits citronnés
1h 45min
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2h
Sauce au yaourt à l'abricot au curry
10min
Bœuf laab
1h 5min
Kebabs de dinde épicés
1h
Digestif au fenouil
10min
Jus détox pour une peau rayonnante
10min
Glace au jogourt et à la mangue
Geen beoordelingen
Goulash de pommes de terre
1h
Dessert au café
15min