Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz sun-dried tomatoes (approx. 8 sun-dried tomatoes)
- 12 oz water
- 16 oz flaxseed, divided
- 7 ½ oz red onion, quartered (approx. 1 large onion)
- 3 ½ oz white onion, quartered (approx. ½ large onion)
- 2 garlic cloves
- 5 oz red bell pepper, quartered (approx. 1 medium pepper)
- 5 oz green bell pepper, quartered (approx. 1 medium pepper)
- 3 ½ oz raw beets, peeled and quartered (approx. 1 small beet)
- 16 oz tomatoes, quartered (approx. 5 medium tomatoes)
- 2 tsp dried parsley
- 2 tsp dried oregano
- 2 tsp dried basil
- 2 tsp dried rosemary
- 1 tsp dried thyme
- ¼ tsp dried red chili flakes
- 2 tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 3 pieces
- Calorieën
- 199 kJ / 47.6 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 83.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Gazpacho
1h 15min
Dairy Free Tzatziki
15min
Green Smoothie (TM5 Metric)
10 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Ancient Grain Bread
2h 30min
Sweet Beet
10 min
Pumpkin Pie
5h
Lentil Loaf
1h 10 min
Beef Chili
1h 5 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min