Apparaten en accessoires
Pâte d'amande
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 10min
500 g
Ingrediënten
-
220 g de sucre
-
½ d'extrait de vanille, naturel1 c. à café de sucre vanillé
-
220 g d'amandes émondées
-
1 blanc d'œuf
-
1 c. à soupe de kirsch, (20 g)1 c. à soupe d'eau (20 g)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Natrium
17.7 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
1823.7 kJ /
435.9 kcal
Vetten
23.1 g
Vezels
4.4 g
Verzadigd vet
1.8 g
Koolhydraten
53.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Au plaisir de pâtisser
65 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Berry Curd (crème aux baies rouges)
35min
Müesli croustillant
2u.
Bonbons gélifiés au citron et au gingembre
25u. 20min
Nougatine
1u. 30min
Pâte de bouillon de volaille
45min
Confiture de fraises
1u. 5min
Madeleines
1u.
Croustillant au chocolat type whoopi pie
1u.
Dal Makhani
9u. 30min
Mini panettone
6u. 40min
Antonio Bachour: Tartelettes au citron et basilic (métrique)
3u. 45min
Pains pita
2u.