Apparaten en accessoires
Pâte d'amande
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 10min
500 g
Ingrediënten
-
220 g de sucre
-
½ d'extrait de vanille, naturel1 c. à café de sucre vanillé
-
220 g d'amandes émondées
-
1 blanc d'œuf
-
1 c. à soupe de kirsch, (20 g)1 c. à soupe d'eau (20 g)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Natrium
17.7 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
1823.7 kJ /
435.9 kcal
Vetten
23.1 g
Vezels
4.4 g
Verzadigd vet
1.8 g
Koolhydraten
53.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Au plaisir de pâtisser
65 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Pain aux graines de lin
1 godz. 30 min
Salade de radis, carottes et coriandre
15 min
Garam Masala (mélange d'épices)
10 min
Pain croustillant
1 godz.
Antonio Bachour: Tartelettes au citron et basilic (métrique)
3 godz. 45 min
Pâte feuilletée, rapide
2 godz.
Yogourt nature
12 godz.
Pâte feuilletée express
2 godz.
Fond de légumes
45 min
Amarettini
1 godz. 30 min
Opéra
24 godz.
Tarte meringuée au citron
2 godz. 30 min