Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g kapusty włoskiej, pokrojonej na kawałki
- 40 g masła, pokrojonego na kawałki
- ½ - 1 łyżeczka soli
- 250 g kasztanów jadalnych, gotowanych, bez skórki
- 100 g mleka
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 965 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 30.9 g
- Vetten
- 10.1 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zupa rybna z szafranem
50 min
Terrina z ziołową polentą
1 Std. 50 Min
Koncentrat bulionu azjatyckiego
1h 25 min
Vol-au-vent z mulami i kapustą włoską
1 Std. 45 Min
Japoński pikantny krem jajeczny (chawanmushi)
35min
Zupa miso, owoce morza w sake z ryżem
1 godz. 5 min
Seitan z sosem pomarańczowym
2 Std.
Zielona terrina z kozim serem
4 Std. 40 Min
Kokosowy chłodnik z awokado i miętą
1sa 15 dk
Dorsz z aïoli i warzywami
50 min
Krewetki tandoori z miętowym dressingiem i sałatką
1 Std. 45 Min
Azjatycka zupa warzywna z tofu
1h 30 min