Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 90 g de papa, cocida
- 150 g de agua
- 10 g de aceite de oliva
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 350 g de harina
Topping
- 30 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- ½ cucharadita de sal
- 2 cucharadas de orégano seco
- 5 jitomates, rebanados o 20 jitomates cherry en mitades
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1222 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Keppe charola
1 godz. 40 min
Focaccia con cebolla, aceitunas y romero
1h
Tabule
30 min
Focaccia - Demo presentadores
35 min
Bruschetta de yogur y jitomate
40min
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1 godz. 20 min
Pan de papa con salsa tikka y aguacate TM6
Geen beoordelingen
Crudités con dip de queso azul
10 min
Dip de hueva de salmón (Taramasalata)
15 min
Soufflé de huauzontle
50 Min
Pizza de Nápoles
1h
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y jitomate fresco
3h 20min