Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- de mantequilla, para engrasar
- 40 g de pasitas, cualquier tipo
- 60 g de nuez de castilla, pelada
- 80 g de chabacano deshidratado, en trozos
- 100 g de mezcla de frutas cistalizadas, en trozos
- 100 g de ron blanco
- 120 g de azúcar
- ½ cdita de canela en polvo
- 2 huevos
- 250 g de harina de trigo
- 1 - 2 pizcas de nuez moscada en polvo
- ½ cdita de jengibre en polvo
- 1 cdita de polvo para hornear
- ¼ cdita de sal
- 150 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 120 g de leche entera
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1363.9 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 104.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Capirotada
1h 10min
Pay de nuez sin harina
2 Std.
Pay de guayaba con almendras
4h 30min
Pan de elote chorreado de gloria (Black Diamond)
1h 30min
Rosca de naranja (Black Diamond)
2 Std.
Pastel de pera
2 Std.
Pastel Griego de Nuez "Karidopita"
1sa 15 dk
Ate de pera
10 Std.
Pan de elote
2 Std.
Pastel Texano
1h 30min
Galletas de avena y pasas
50min
Torta de elote con queso
40 dk