Pastel de chocolate sin gluten

Pastel de chocolate sin gluten

4.3 25 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
10 rebanadas

Ingrediënten

  • cocoa en polvo la necesaria para espolvorear
    fécula de maíz, la necesaria para espolvorear
  • 250 g de almendras
  • 340 g de chocolate semi amargo
  • 80 g de mantequilla sin sal y un poco más para engrasar el molde
  • 5 huevos
  • azúcar glass para decorar
  • frutos rojos de temporada para decorar

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 rebanada

Eiwitten 11 g
Calorieën 1609 kJ / 383 kcal
Vetten 33 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 22 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...