Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 40 g Butter
- 900 g Wasser
- 500 g Malzbier
- 2 Rindsuppenwürfel (für je 0,5 l)
- 1 - 2 TL Salz, nach Geschmack
- 1 ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 1600 g Schweinefleisch mit Schwarte (z. B. Schweineschulter oder magerer Bauch)
- 150 g Erdäpfel, in Stücken
- 150 g Karotten, in Stücken
- 1 - 2 TL Kümmel, ganz, nach Geschmack
- 1 TL Kakaopulver (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2388 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 56 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Reisfleisch
2h 20min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40 min
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2 godz.
Semmelknödel
50min
Kümmelbraten mit Serviettenknödeln und Erdäpfelsalat
3h 10 min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1h
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1h 40 min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20 min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3h
Rindsrouladen
1h 30 min
Gefülltes Brathenderl
1 godz. 45 min