Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Langkornreis, parboiled, (siehe Tipp)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 rote Paprika, davon 1 in Stücken
- 30 g Öl
- 70 g Tomatenmark
- 1 gelber Paprika
- 150 g Zucchini
- ½ - 1 Bund Frühlingszwiebeln, nach Geschmack
- 650 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- 200 g Zuckererbsen, frisch oder gefroren
- 400 g Feta, in Würfeln (2 cm)
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Zweig frischer Rosmarin, Nadeln abgezupft
- 1 - 2 Zweige frischer Thymian, Blättchen abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2862 kJ / 684 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarische Bohnen-Bolognese
30 Min
Schnelle Minestrone
20 Min
Gratinierter Nudelauflauf mit Gemüse
1 Std.
Gemüsereis mit Ei
35 Min
One Pot Spaghetti all`arrabbiata
30 Min
One Pot Penne mit Linsenbolognese
40 Min
Mit Kichererbsen gefüllte Paprika und Bulgur (vegan)
35 Min
Spaghetti mit Kichererbsensugo
40 Min
One Pot Pasta Ratatouille
35 Min
One Pot Penne in Tomaten-Amaranth-Sauce
30 Min
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1 Std.
Kartoffel-Ratatouille
1 Std.