Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Langkornreis, parboiled, (siehe Tipp)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 rote Paprika, davon 1 in Stücken
- 30 g Öl
- 70 g Tomatenmark
- 1 gelber Paprika
- 150 g Zucchini
- ½ - 1 Bund Frühlingszwiebeln, nach Geschmack
- 650 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- 200 g Zuckererbsen, frisch oder gefroren
- 400 g Feta, in Würfeln (2 cm)
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Zweig frischer Rosmarin, Nadeln abgezupft
- 1 - 2 Zweige frischer Thymian, Blättchen abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2862 kJ / 684 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten-Paprika-Reis mit Sommergemüse und Feta
45min
Mit Kichererbsen gefüllte Paprika und Bulgur (vegan)
35 Min
Tomaten-Spinat-Pasta
35 Min
One Pot Penne in Tomaten-Amaranth-Sauce
30min
One Pot Pasta Ratatouille
35 Min
One Pot Penne mit Linsenbolognese
40 Min
One Pot Spätzle in Champignon-Speck-Sauce
30min
Vegetarische Bohnen-Bolognese
30min
Gratinierter Nudelauflauf mit Gemüse
1h
Gemüsereis mit Ei
35 Min
Mediterraner Tomatenreis
40 Min
Spaghetti mit Kichererbsensugo
40 Min