Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 2 betabeles
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de vinagre de vino blanco
- ¼ cdita de sal fina
- 1 pizca de eneldo, seco
- 80 g de queso de cabra
- menta fresca, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 811 kJ / 193 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Calabacitas con elote y cilantro
20min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35min
Ensalada de coles de bruselas
35min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Ejotes almendrados
30 min
Puré de betabel
1 godz.
Betabeles con alioli de cilantro
55min
Sashimi de betabel
15min
Ensalada de nopales
20min