Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de aceite de oliva extra virgen
- ¾ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 2 limones, ralladura y jugo
-
4
filetes de robalo (120-200 g cada uno)
of 4 filetes de pescado blanco (cualquier tipo de pescado blanco, 120-200 g cada uno) - 200 g de mezcla de verduras (p.ej. zanahoria, calabacita, apio y poro), en trozos
- 6 ramitas de hojas de perejil fresco, sólo las hojas
- 500 g de agua
- 400 g de papa, pelada, en rebanadas (3 mm)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1693 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la veracruzana
30 min
Albóndigas en salsa de jitomate
45min
Pescado a la diabla
30 min
Pollo al limón con verduras
40 min
Pescado empapelado al chile serrano
30 min
Calabacitas rellenas al vapor
40 min
Pescado y papas en salsa de jitomate
50 Min
Pescado a la veracruzana
30 min
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50 Min
Pescado con salsa de aguacate, pasta primavera y plátanos con cajeta
30 min
Alambre de pescado
35 Min
Bisteces rápidos para dos
35 Min