Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de aceite de oliva extra virgen
- ¾ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 2 limones, ralladura y jugo
-
4
filetes de robalo (120-200 g cada uno)
of 4 filetes de pescado blanco (cualquier tipo de pescado blanco, 120-200 g cada uno) - 200 g de mezcla de verduras (p.ej. zanahoria, calabacita, apio y poro), en trozos
- 6 ramitas de hojas de perejil fresco, sólo las hojas
- 500 g de agua
- 400 g de papa, pelada, en rebanadas (3 mm)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1693 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calabacitas rellenas al vapor
40min
Pescado a la veracruzana
30min
Albóndigas en salsa de jitomate
45 Min
Pescado y papas en salsa de jitomate
50 min
Fajitas de res con verduras salteadas
30min
Pescado a la veracruzana
30min
Pescado empapelado con puré de calabaza
45 Min
Pollo al limón con verduras
40min
Pescado empapelado al chile serrano
30min
Salpicón de pollo
25min
Salmón al vapor con verduras de verano
30min
Salmón en salsa de naranja y mostaza
30min