Pescado empapelado con verduras

4.7 95 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
4 porciones

Ingrediënten

  • 80 g de aceite de oliva extra virgen
  • ¾ cucharadita de sal
  • ½ cucharadita de pimienta negra molida
  • 2 limones ralladura y jugo
  • 4 filetes de robalo (120-200 g cada uno)
    4 filetes de pescado blanco, (120-200 g cada uno)
  • 200 g de mezcla de verduras (p.ej. zanahoria, calabacita, apio y poro), en trozos
  • 6 ramitas de hojas de perejil fresco sólo las hojas
  • 500 g de agua
  • 400 g de papa pelada, en rebanadas (3 mm)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Eiwitten 30 g
Calorieën 1693 kJ / 404 kcal
Vetten 23 g
Vezels 2.3 g
Koolhydraten 19 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...