Apparaten en accessoires
培根馬鈴薯溫沙拉佐蘋果油醋醬
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
2 人份
Ingrediënten
-
奶油10 克
-
培根片 切1公分寬50 克
-
馬鈴薯 切薄片(約0.3公分)200 克
-
匈牙利甜紅椒粉½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
義大利綜合香料¼ 茶匙
-
黑胡椒粉小撮
-
蛋1 顆
-
蘋果 切塊50 克
-
巴薩米可醋2 茶匙
-
檸檬汁10 克
-
橄欖油20 克
-
新鮮綜合生菜 依個人喜好選用50 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
9 g
Calorieën
1402 kJ /
336 kcal
Vetten
25 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
早安!BRUNCH
12 recepten
Taiwan
Taiwan