蒸巧克力蛋糕佐打發鮮奶油

蒸巧克力蛋糕佐打發鮮奶油

4.9 7 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 10min
6 人份

Ingrediënten

巧克力蛋糕
  • 蛋 (每顆重約53-63克) 蛋白蛋黃分開
    4 顆
  • 100 克
  • 黑巧克力(可可含量50%) 切塊 (約2公分)
    125 克
  • 奶油 切塊,多備一點刷油用
    125 克
  • 低筋麵粉 灑粉用
    少許
  • 低筋麵粉
    100 克
  • 泡打粉 (5 克)
    1 茶匙
  • 600 克
打發鮮奶油與巧克力甘納許
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30-40%) 冷藏
    315 克
  • 黑巧克力(可可含量50%) 切塊(約2公分)
    80 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Eiwitten 10 g
Calorieën 2863 kJ / 684 kcal
Vetten 51 g
Vezels 2.5 g
Koolhydraten 45 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...