Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 克 紅蔥頭 ,去皮
- 150 克 紅葡萄酒
- 300 克 紅蘿蔔 ,切條(約1公分 x 7公分)
- 1 塊 豬里肌肉 (約500克,Ø約6公分)
- 1 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 100 克 水
-
½
茶匙 肉高湯醬
of ½ 塊 肉類高湯塊 (可溶於0.5公升水) - 8 粒 杜松子
-
25
克 紅櫻桃果醬 (optioneel)
of 25 克 紅莓果醬 (optioneel) - 20 克 奶油
- 1 茶匙 玉米粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g