德國酸菜小里肌配馬鈴薯泥

德國酸菜小里肌配馬鈴薯泥

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 10min
4 人份

Ingrediënten

  • 洋蔥 切塊
    350 克
  • 培根丁
    100 克
  • 豬里肌肉
    500 - 600 克
  • 2 茶匙
  • 胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 甜紅椒粉
    1 - 1 ½ 茶匙
  • 煙燻培根片 (60-80克)
    6 - 8 片
  • 德國酸菜 (罐裝或真空包)
    500 克
  • 乾月桂葉 (optioneel)
    1 片
  • 杜松子 (optioneel)
    3 粒
  • 500 克
  • 馬鈴薯 切塊(約3公分)
    750 克
  • 油炸用蔬菜油
    3 大匙
  • 牛奶
    140 克
  • 奶油
    40 克
  • 肉豆蔻粉
    2 - 3 小撮

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 47 g
Calorieën 2467 kJ / 590 kcal
Vetten 25 g
Vezels 6.4 g
Koolhydraten 37 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...