Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 克 洋蔥 ,切塊
- 100 克 培根丁
- 500 - 600 克 豬里肌肉
- 2 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 胡椒粉
- 1 - 1 ½ 茶匙 甜紅椒粉
- 6 - 8 片 煙燻培根片 (60-80克)
- 500 克 德國酸菜 (罐裝或真空包)
- 1 片 乾月桂葉 (optioneel)
- 3 粒 杜松子 (optioneel)
- 500 克 水
- 750 克 馬鈴薯 ,切塊(約3公分)
- 3 大匙 油炸用蔬菜油
- 140 克 牛奶
- 40 克 奶油
- 2 - 3 小撮 肉豆蔻粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2467 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 6.4 g