Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 克 蒜頭
- 5 根 新鮮迷迭香
-
150
克 培根片
of 150 克 切片火腿 -
800
克 火雞腿, 去皮
of 800 克 去皮帶骨雞腿 - 1 茶匙 鹽
- 3 小撮 黑胡椒粉
- 20 克 特級初榨橄欖油 (2 大匙)
- 1300 克 水
- 600 克 馬鈴薯 ,切塊(約4公分)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2174 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.1 g