培根雞腿卷佐馬鈴薯

培根雞腿卷佐馬鈴薯

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 蒜頭
    30 克
  • 新鮮迷迭香
    5 根
  • 培根片
    150 克
    150 克 切片火腿
  • 火雞腿, 去皮
    800 克
    800 克 去皮帶骨雞腿
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    3 小撮
  • 特級初榨橄欖油 (2 大匙)
    20 克
  • 1300 克
  • 馬鈴薯 切塊(約4公分)
    600 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 51 g
Calorieën 2174 kJ / 520 kcal
Vetten 23 g
Vezels 2.1 g
Koolhydraten 26 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...