Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
60
克 高達乳酪(Gouda) ,切塊
of 60 克 伊丹乳酪 ,切塊 - 60 克 培根丁
- 800 - 850 克 去皮去骨雞胸肉 ,每片以蝴蝶切法平切對開
- 3 大匙 醬油
-
1
茶匙 牛肉調味醬 (如:保衛爾、美極)
of 1 茶匙 肉高湯醬 - 40 克 橄欖油
- 280 - 300 克 洋蔥 ,切塊
- 2 - 3 粒 蒜頭 ,依個人口味調整
- 1 小撮 鹽
- 400 克 地瓜 ,去皮、切塊(約4公分)
- 680 克 蘋果,任一種類 ,去核(500克帶皮切片、180克去皮切片)
- 2 茶匙 醋 (可用蘋果醋或米醋),(詳見要訣)
- 1 茶匙 咖哩粉 ,依個人口味調整
- 200 克 水
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2745 kJ / 656 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
波本冰淇淋佐奶油焦糖醬
Ninguna valoración
韓式馬鈴薯排骨鍋
Ninguna valoración
烤豬里肌、馬鈴薯泥和沙拉
Ninguna valoración
福菓子
1h 30 min
瑞士馬鈴薯培根煎餅
Ninguna valoración
鳳梨薄片佐草莓冰淇淋
Ninguna valoración
扁豆湯
Ninguna valoración
椰奶優格(全素)
Ninguna valoración
莓果香甜酒
Ninguna valoración
泰國香米飯 (1人份)
Ninguna valoración
藍色夏威夷
Ninguna valoración
義式鯷魚鮮蝦沙拉
Ninguna valoración