Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
雞肉凍卷
- 150 克 綜合甜椒 (如:黃、紅、青),切塊
- 300 克 去皮去骨雞胸肉 ,切塊(約3-4 公分)
- 300 克 去骨去皮雞腿肉 ,切塊
- 1 小撮 黑胡椒粉
-
2
茶匙 蔬菜鹽 (自製)
of 1 茶匙 鹽 加1 茶匙乾燥綜合香料 - 500 克 水
蒔蘿優格醬
- 10 - 15 根 蒔蘿 ,只取葉子
- 1 粒 蒜頭
- 300 克 原味優格
- 50 克 美乃滋
- 2 小撮 鹽
- Voeding
- per 1 片
- Calorieën
- 140 kJ / 34 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.1 g