Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 50 g de jitomates deshidratados, hidratados en agua caliente y escurridos
- 20 g de hojas de albahaca fresca
- 1 diente de ajo, pelado
- ½ cucharadita de ralladura de limón verde
- 20 g de jugo de limón, recién exprimido
- ¼ - ½ cucharadita de sal fina
- ¼ cucharadita de pimienta molida
- pan rústico de centeno, el necesario
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 479 kJ / 114 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa de ajo italiano y jitomate
30 min
Crema de jitomate
30 min
Ensalada para quiche
7 Min
Torta de elote con rajas
1h
Dip de ostiones y espinaca
15 min
Dip de jitomates deshidratados
5 Min
Dip de alcachofa y espinaca
30 min
Tapenade de aceitunas negras
5 Min
Botana fresca de surimi
10 Min
Aguachile de pepino y palmitos
15 min
Dip de espinaca y alcachofa
20 min
Aderezo de mostaza y vinagre balsámico
5 Min