Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Puré de tomate
- 35 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 200 g de jitomate guaje, en trozos y sin semillas
- 20 g de aceite de oliva
Estofado
- 2 dientes de ajo, pelados
- 100 g de cebolla, en trozos
- 15 g de aceite
- 100 g de tocino ahumado rebanado, en trozos de 3 cm aprox.
- 500 g de carne de res para estofados, en cubos de 3 cm
- 2 cucharada de harina de trigo
- 450 g de vino tinto
- 150 g de agua
- 1 cucharadita de concentrado de caldo de res
- ½ cucharadita de sal fina
- 200 g de papas cambray, medianas
- 150 g de champiñón blanco fresco, cortado por la mitad
- 100 g de zanahoria, pelada y cortada en rebanadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1735 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne en su jugo
35min
Carne de res a la jardinera
40 Min
Puré de papa y poro
40 Min
Estofado de pollo en jitomate y albahaca
35min
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1h
Goulash
1h 40 min
Rollo de cerdo con espinaca
55 min
Pescado relleno (Guefilte fish)
1h 50 min
Cerdo braseado con salsa BBQ
1h 30min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40 Min
Cacerola de pollo
30min
Estofado de res TM6
4h