Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Puré de tomate
- 35 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 200 g de jitomate guaje, en trozos y sin semillas
- 20 g de aceite de oliva
Estofado
- 2 dientes de ajo, pelados
- 100 g de cebolla, en trozos
- 15 g de aceite
- 100 g de tocino ahumado rebanado, en trozos de 3 cm aprox.
- 500 g de carne de res para estofados, en cubos de 3 cm
- 2 cucharada de harina de trigo
- 450 g de vino tinto
- 150 g de agua
- 1 cucharadita de concentrado de caldo de res
- ½ cucharadita de sal fina
- 200 g de papas cambray, medianas
- 150 g de champiñón blanco fresco, cortado por la mitad
- 100 g de zanahoria, pelada y cortada en rebanadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1735 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo kung pao
45min
Cacerola de pollo
30 min
Carne en su jugo
35min
Estofado de res TM6
4 godz.
Stroganoff de res TM6
1h
Pollo con pimientos rojos, cebolla y arroz basmati
1h
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1 godz. 20 min
Escalopines al marsala con champiñones
20 Min
Salteado de pollo y nueces
35min
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1h
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35min
Ravioles a la napolitana
50 Min