![Manojos de ejotes y papas al vapor Manojos de ejotes y papas al vapor](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bcf1305a-320d-4e6e-9924-ffaf619091f7/Derivates/ff8230d8-30eb-4e61-83f7-991d63b6f5f4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 1 cdita de sal
-
600
g de papas, peladas y en cubos (3 cm)
of 600 g de papas cambray, medianas - 200 - 300 g de ejotes, sin tallos
- 8 - 16 rebanadas de tocino ahumado
- 80 - 100 g de mantequilla sin sal
- ½ cdita de sal, o al gusto
- 1 - 2 cditas de hojas de tomillo fresco
- Voeding
- per 6 porciones
- Calorieën
- 4939 kJ / 1176 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 117 g
- Vetten
- 175 g
- Verzadigd vet
- 85 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 4512 mg
Alternatieve recepten
Sopa de lentejas
1 Std. 30 Min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Puré de papas
50 min
Puré de papa y camote con chile morita
45 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 Min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Papas rostizadas TM6
1h 15 min
Puré de papa y poro
40 min
Espuma para capuchino
10 Min