Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
糕漿皮
- 40 克 轉化糖漿
- 35 克 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
- 20 克 冰糖粉
- 25 克 蛋液
- ½ 茶匙 鹽
- 120 克 低筋麵粉
內餡
- 50 克 低筋麵粉
- 1 顆 蛋 ,打散備用
- 90 克 豬肉 (挑肥的部分),切小丁
- 85 克 冬瓜糖 ,泡水半小時,切小丁
- 15 克 冰糖粉
- 40 克 白油
- 20 克 麥芽糖
- 25 克 奶粉
- 1 大匙 油蔥酥
- 1 大匙 白芝麻 ,多備一些裝飾用
- Voeding
- per 1 個
- Calorieën
- 1282.9 kJ / 302.6 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 13.9 g
- Vezels
- 1 g