Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 folha de louro
- 500 g carne de borrego em cubos s/ nervos
- 1 c. chá de colorau
- 8 pés de hortelã, só as folhas
- 2 c. chá de sal
- 1 malagueta cortada em rodelas (optioneel)
- 1000 g água
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 20 g vinagre
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 954 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Carne de porco em vinha d’alhos
48 Std.
Sopa de feijão encarnado com abóbora
30 min
Guisado de borrego
13hod.
Favas guisadas
50 min
Sopa de segurelha
40 min
Borrego guisado com batatinha nova
55 min
Ensopado de borrego
1 godz.
Pipis
1 godz.
Grão à alentejana
1 godz. 15 min
Favas com chouriço
45 min
Sopa de entulho
1 Std. 30 Min
Bochechas de porco
9 godz. 10 min