Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 folha de louro
- 500 g carne de borrego em cubos s/ nervos
- 1 c. chá de colorau
- 8 pés de hortelã, só as folhas
- 2 c. chá de sal
- 1 malagueta cortada em rodelas (optioneel)
- 1000 g água
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 20 g vinagre
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 954 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Grão à alentejana
1u. 15min
Sopa laksa
35 min
Sopa da pedra
1h 30min
Salsichas enroladas em couve-lombarda
1h 5min
Poejada
45 min
Tomatada de bacalhau bragançana
35 min
Sopa de peixe alentejana
40min
Ensopado de borrego
1u.
Sopa com salsicha e couve
50 min
Sopa de beldroegas com queijo fresco
50 min
Misturas
1u.
Sopa de feijão encarnado com abóbora
30min