Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
蒸餃皮
- 100 克 澄粉 (無筋麵粉)
- 50 克 太白粉
- 200 克 熱水 (約90-95°C)
內餡
- 100 克 紅鯛魚片 ,切塊
- 40 克 花枝 ,切塊
- 5 克 薑 ,切碎
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 香油
- 20 克 洋蔥 ,切小塊
- 油 ,少許,抹油用
- 15 隻 生草蝦 ,去蝦頭、殼和腸泥,保留蝦尾
- 500 克 水 (蒸煮用)
- Voeding
- per 1 個
- Calorieën
- 234.8 kJ / 56.2 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0.1 g