Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de queso parmesano
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 1 diente de ajo
- ½ cucharadita de chile en polvo
- 50 g de aceite de oliva, y un poco más para cocer la pasta
- 400 g de jitomate, en trozos
- 4 filetes de anchoa en aceite, escurridos
- 20 g de alcaparras
- 40 g de aceitunas negras deshuesadas, rebanadas
- 40 g de aceitunas verdes deshuesadas, rebanadas
- 1 ½ cucharadita de sal, y un poco más para cocer la pasta
- 1500 g de agua
- 500 g de pasta seca, tipo penne
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3024 kJ / 720 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 93 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta al poblano
35 min
Camarones picantes con ajo y tomate cherry
35 min
Pasta con verduras verdes
45 min
Gohan
45 min
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35 min
Ensalada capresse
15 min
Tacos de lechuga Hunan
35 min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50min
Yakimeshi vegetariano
35 min
Pasta gratinada con espinaca y alcachofas TM6
50 min
Spaghetti alla putanesca
40 min
Taquitos de camarón al chipotle con tortillas de harina
15 min