Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de queso parmesano
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 1 diente de ajo
- ½ cucharadita de chile en polvo
- 50 g de aceite de oliva, y un poco más para cocer la pasta
- 400 g de jitomate, en trozos
- 4 filetes de anchoa en aceite, escurridos
- 20 g de alcaparras
- 40 g de aceitunas negras deshuesadas, rebanadas
- 40 g de aceitunas verdes deshuesadas, rebanadas
- 1 ½ cucharadita de sal, y un poco más para cocer la pasta
- 1500 g de agua
- 500 g de pasta seca, tipo penne
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3024 kJ / 720 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 93 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de tortilla
40 Min
Yakimeshi vegetariano
35 Min
Pasta con salmón y espinaca
40 Min
Risotto de jitomate y pechuga de pollo con ricotta al limón
45 Min
Pasta con pesto de arúgula
30 Min
Sandwich de pavo y frambuesa al chipotle
25min
Pescado a la talla
40 Min
Robalo al mojo de ajo
1h 20min
Salsa pomodoro
40 Min
Pasta al pesto con salmón
40 Min
Spaghetti alla putanesca
40 Min
Pizza con arúgula y tomate seco
50 Min