Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 120 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 10 g de levadura prensada fresca
- 230 g de harina
Salsa
- 1 jitomate, maduro
- 10 g de aceite de oliva
- 1 pizca de sal
- 1 pizca de orégano seco
Cubierta
- 200 g de mozzarella fresco, rebanado
- 100 g de jitomate deshidratado en aceite, escurrido, en mitades
- 30 g de aceitunas negras deshuesadas
- 20 g de arúgula
- 50 g de queso parmesano, en rebanadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2167 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aderezo de albahaca y fresas
5 Min
Pizza Margarita
2 godz. 10 min
Pizza Campesina
2 godz. 10 min
Galletas de jengibre
1h 30 min
Roles de canela con glaseado
2h 30 min
Pastel de cajeta
1h 10 min
Fondo vegetariano
1h 35 min
Pescado a la talla
40 min
Pan francés con compota de jengibre, pera y moras
40 min
Pizza diavola
2h 15 min
Penne Puttanesca
40 min
El mejor pastel de chocolate
1h