Apparaten en accessoires
日式茶碗蒸
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
6 人份
Ingrediënten
-
蛤蜊6 个
-
水1350 克
-
蛋2 颗
-
昆布高汤3 汤匙
-
味醂1 茶匙
-
日式酱油 淡口的½ 茶匙
-
盐¼ 茶匙
-
熟白果6 颗
-
新鲜香菇 切片1 朵
-
蟹肉棒 斜切片1 根
-
荷兰豆 切段1 根
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
6.1 g
Calorieën
317 kJ /
75 kcal
Vetten
2.8 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
7.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
和风料理
15 recepten
China
China