Apparaten en accessoires
卤蛋
Voorbereiding. 10min
Totaal 12u. 50min
6 颗
Ingrediënten
煮溏心蛋
-
鸡蛋(约53-63克) ,带壳完整的6 颗
-
水 ,加至主锅的1升刻度线适量
-
冰水 冷却鸡蛋用适量
卤汁及制作
-
水900 克
-
香叶2 片
-
草果 拍扁1 颗
-
桂皮1 小块
-
八角2 个
-
花椒1 茶匙
-
白洋葱 切块100 克
-
老抽50 克
-
生抽60 克
-
盐 (约1茶匙)5 克
-
糖30 克
-
整颗豆蔻 拍扁1 颗
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 颗
Natrium
168.1 mg
Eiwitten
6.7 g
Calorieën
305.8 kJ /
73.2 kcal
Vetten
4.3 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1.4 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
夏日卤味
10 recepten
China
China
灵感每一刻
167 recepten
China
China