Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 克 松坂豬肉, 利用叉子戳洞,切斜片
- 70 克 蒜苗, 取蒜綠部分,切5公分段
- 20 克 新鮮紅辣椒, 切段(約5公分)
- 3 大匙 酒釀
- 1 顆 蒜頭, 切片
- 15 克 醬油
- 500 克 水 (蒸煮用)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 522 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 6.1 g
- Vezels
- 1.3 g