Apparaten en accessoires
和風涼拌牛蒡
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 人份
Ingrediënten
-
水 (川燙用)1000 克
-
牛蒡 (約一支),去皮、削薄片180 克
-
白芝麻1 大匙
-
日式醬油2 大匙
-
味醂2 大匙
-
清酒1 大匙
-
新鮮紅辣椒 切圈10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
8.3 g
Calorieën
611 kJ /
146 kcal
Vetten
2.4 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
25.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
日本媽媽家常菜
11 recepten
Taiwan
Taiwan