Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 克 水 (川燙用)
- 180 克 牛蒡 (約一支),去皮、削薄片
- 1 大匙 白芝麻
- 2 大匙 日式醬油
- 2 大匙 味醂
- 1 大匙 清酒
- 10 克 辣椒, 切圈
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 611 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 25.4 g
- Vetten
- 2.4 g
- Vezels
- 3 g