Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g Zartbitter-Schokolade (50% Kakao), in Stücken
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 3 Eier
- 100 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 60 g Mehl
- 30 g Speisestärke
- 15 g Kakaopulver
- 1 ½ TL Weinstein-Backpulver
- 2 Dosen Mandarinen (à 175 g Abtropfgew.)
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 978 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biskuit
1h 50 min.
Schwarzwälder Kirschtorte
3 Std.
Nuss-Schoko-Torte
9 godz. 30 min
Käsesahnetorte mit Mango
8 godz.
Käse-Sahne-Torte
6 Std.
Donauwellen
2h 30min
Erdbeer-Biskuitrolle mit Limette
10h
Pfirsich-Biskuitrolle
2h 10min
Zimt-Biskuit-Rolle
45min
Fruchtige Erdbeer-Schmand-Torte
5h 30min
Schwarzwälder Kirschrolle
1h 30min
Biskuitrolle mit Himbeersahne
2h 30min