Apparaten en accessoires
Schoko-Biskuitrolle
Voorbereiding. 30min
Totaal 14u.
14 Scheiben
Ingrediënten
-
Zartbitter-Schokolade (50% Kakao) in Stücken140 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt400 g
-
Eier3
-
Zucker100 g
-
Salz1 Prise
-
Mehl60 g
-
Speisestärke30 g
-
Kakaopulver15 g
-
Weinstein-Backpulver1 ½ TL
-
Mandarinen (à 175 g Abtropfgew.)2 Dosen
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
3 g
Calorieën
978 kJ /
233 kcal
Vetten
13 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 2/2017
50 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Nuss-Schoko-Torte
9u. 30min
Biskuit
1u. 50min
Schwarzwälder Kirschtorte
3u.
Pfirsich-Biskuitrolle
2u. 10min
Schwarzwälder Kirschtorte
10u. 30min
Biskuitrolle mit Himbeersahne
2u. 30min
Erdbeer-Biskuitrolle mit Limette
10u.
Schwarzwälder Kirschrolle
1u. 30min
Schwarzwälder Kirschtorte
3u.
Kirsch-Windbeutel-Torte
5u.
Zimt-Biskuit-Rolle
45min
Käsesahnetorte mit Mango
8u.